MENiNs kontor har flyttet

fredag 15 januar 2010

Hovedkontoret til M.E. Nettverket i Norge har nå flyttet inn i Funksjonshemmedes informasjonssenter (Fi-senteret) i Bergen. Dette er et kontorfellesskap med 24 andre små og store pasientorganisasjoner som leier lokaler hos FFO Hordaland. Her får vi et eget lyst kontor og får mulighet til å låne et velutstyrt kjøkken og større og mindre møterom etter behov. Senteret har en betjent resepsjon mandag - fredag kl. 9 - 15.

Hvordan finne frem?
Fi-senteret ligger i Aasegården vis-á-vis Bystasjonen og har adresse Vestre Strømkaien 7 - 9, 5008 Bergen. Det er ca. 5 minutter å gå fra Jernbanestasjonen og Bybanen vil ha stoppested like ved gatedøren. Kjører du bil og har kort for forflytningshemmede er det mulig å parkere på en av handikapplassene utenfor eller du kan benytte Bygarasjen.

Det finnes flere innganger i bygget, men vi anbefaler våre medlemmer å benytte inngangen til Vestre Strømkaien nr. 9 (ved bensinstasjonen). Du kan da ta heisen opp i 3. etg. Ring på dørklokken og du vil bli sluppet inn. Dersom du kan gå i trapper, er det også mulig å benytte inngangen på motsatt side i Lars Hillesgate 20B, også denne ved siden av bensinstasjonen. Da vil du komme inn en dør like ved siden av vårt kontor.

Åpent Hus og Ung voksengruppen i Bergen vil fra og med januar 2010 få sitt møtested i Fi-senteret.