Møter - MENiN – avd. Haugalandet

Kontaktperson for styret på Haugalandet:
Anne Margrethe Østensjø
anmaoest@gmail.com
99645269
Møtene våre holdes på
onsdager kl 18.00 på Norheim skole
når ikke annet er annonsert.
Nærmere informasjon kommer på e-post eller i brev.
Følg ellers med på menin.no og på facebookgruppa
ME Nettverket i Norge (MENIN)

Hei alle i MENiN på Haugalandet!
Onsdag 22. mars blir det årsmøte og påfølgende medlemsmøte på Norheim skole kl. 18.00.
På møtet får vi besøk av fysioterapeut Berit K. Aalmo som vil informere oss om Fysio-Pilates, en treningsform som kan passe for noen av oss, men som kanskje ikke er så kjent. Det blir mat og prat og loddsalg! (Se vedlegg for mer informasjon)
Årsmelding og regnskap ligger ved mailen her. Vi bruker ikke lang tid på å gå gjennom årsrapporten, så les den på forhånd!
Vi trenger minst én ny person i styret i neste periode. Valgkomiteen jobber med saken, men meld deg gjerne om du har lyst å være med! Og husk at pårørende også er ønsket i styret!
VELKOMMEN til alle medlemmer!
Hilsen fra oss i styret ved Anne M. Østensjø (kontaktperson)
PS: I årsmeldingen står det litt om vårt arbeid med å få etablert et tilbud for vår pasientgruppe på Lærings- og mestringssenteret, Haugesund sykehus. Siste nytt er at vi nå skal i møte med sykehusledelsen sammen med MENiNs representanter sentralt. Nå håper vi at arbeidet skal bære frukter!

Ny samtale-/likemannsgruppe?
To medlemmer vil gjerne starte opp ei ny gruppe for samtaler og utveksling av erfaringer. (Likemannsgruppe) Møtene kan være på kafé eller privat. Hvor ofte man vil møtes, bestemmer gruppa selv. Er det noen som ønsker å høre mer eller melde seg på, ta kontakt med undertegnede på telefon 996 45 269 eller send en mail til anmaoest@gmail.com
Jeg vil oppfordre dere til å følge med på MENiNs Facebookgruppe, kikke innom nettstedet vårt, www.menin.no og lese ME Kanalen som kommer ut med 2 nummer i året.

På Facebook er det også nylig opprettet en ny gruppe kalt «Frisk av CFS/ME». I denne gruppa kan man lese om hvordan mennesker med ME er blitt friske/friskere, og her kan man også dele egen historie om tilfriskning. Gruppa er ment som en motivasjon og inspirasjon og skal ikke være et debattforum «for og i mot» slik mange andre Facebookgrupper er. Kanskje noe å kikke på ?
BADING på Revmatismesykehuset. Vi ønsker dere velkommen til en time i varmtvannsbassenget hver torsdag kl. 15.30 - 16.30. Her kan man svømme, ha lett vanngymnastikk, flyte, hvile, benytte massasjedysene og ta badstu. Ta med badetøy og badehette. Som før tar vi 40 kr i egenandel per gang.
Gamle og nye "badere" er hjertelig velkomne! Ta gjere kontakt om du vil vite mer!
VELKOMMEN til gamle og nye "badere"!