Blogger med M.E. berørte

"Lytt, del, delta og tenk nytt! Det gir gode, effektive løsninger.
Jeg skriver om helse, samfunn og kommunikasjon." - Maria Gjerpe

Mariasmetode
Jørgen Jelstad
Jeg er utdannet fysioterapeut og journalist ved Høgskolen i Oslo og har siden 2004 blant annet jobbet for Dagens Næringsliv Magasinet, VG og Dagsavisen. Jeg har fortrinnsvis jobbet som featurejournalist, det vil si med større reportasjer og intervjuer for avisenes helgemagasiner.
Jeg har selv en ME-syk mor, noe som er bakgrunnen for at jeg satte i gang bokprosjektet De Bortgjemte tidlig i 2009.
Les mer på - Debortgjemte
Reidar Sollid:
Jeg er på bedringens veg og har fått tilbake det meste av ordforrådet, nok til at jeg har bestemt meg for å skrive litt om sykdommen og hvordan jeg har opplevd det så langt. Jeg er familiefar født i 1970, så jeg er nok ikke den de fleste tenker på når det er snakk om ME.
Hvor lenge jeg har hatt det er vi ikke helt sikkre på......Les mer her - Blogg - MEReidar
M.E. Mamma
Jeg skriver om dagene slik de er, slik de kunne ha vært - og slik de en gang skal bli. Det blir mye om ME - for det hjertet er fullt av, renner munnen (og tastaturet) over med.
Denne sykdommen er langt fra logisk. Ingenting av det vi har lært om å gjøre sitt beste, yte før man kan nyte og at det alltid hjelper å komme seg ut i lys og frisk luft og å trene - ingenting av dette stemmer.......

Melivetpaaslep
Dette er en blogg om å leve med sykdommen M.E.
Alle tekstene er skrevet av meg,
Anne-Helene Ose-Johansen,
med mindre noe annet er oppgitt.
Les mer her- MElivetpaaslep
~SerendipityCat~ / Cathrine Eide Westerby
Jeg har blitt kalt nerdeglamblogger - det kan godt stemme! :-) Jeg er fascinert av nye teknodingser og utvikling innen sosiale medier, men også nye neglelakktrender... Jeg er sosiolog, samfunnsengasjert og opptatt av de gode tingene i livet.
Dette er en personlig blogg hvor jeg skriver om teknologi, samfunn, politikk, ME, litteratur, neglelakk, livet, sosiale medier, kjærligheten og alt annet som måtte falle
Les mer her- Serendipitycat